Godina pred nama

Godina pred nama

Pred nama je godina puna neizvjesnosti, ali i nade.
Za nadati se je, da će se pandemija staviti pod nadzor i da će se neka normalna ponašanja, pri tome prvenstveno mislimo na druženja, moći ponovno prihvatiti kao normalno.
Kotar Grad planira organizirati korištenje svojih društvenih prostorija kroz niz programa i aktivnosti. Raspored tih događanja, sa svim pojedinostima i potrebnim informacijama, uvijek će se moći pronaći na ovoj web stranici, na oglasnim pločama ispred kotara i ponekad u sredstvima javnog informiranja. 

Manji komunalni zahvati će se i dalje realizirati na već ustaljen način. Nakon primljene i prihvaćene inicijative, radi se projektna dokumentacija potrebna za izvedbu željenog zahvata, te ide u iznalaženje sredstava i načina realizacije.
Među prve takve zahvate, već godinu i po dana, spada pripremljen projekt uređenja Ulice Ćirila i Metoda. Grad je preuzeo obavezu raspisati natječaj za izvođača i realizirati zahvat, ali nikako da dočekamo svjetlo dana kada će to biti izvršeno. 

Sličan zahvat parku na Kruševića gumnu, planiramo i s parkom u Ulici Ljudevita Posavskog. Tamo će se također izraditi rješenje javne rasvjete i uređenja.
U tijeku su pripreme na uređenju okoliša O.Š. Dobri, pa se nadamo da će naši školarci imati mnogo ljepše i sigurnije prostore za igru i odmore.
Ne sumnjamo da će iskrsnuti i mnoge nove ideje i prijedlozi od strane vas koji ovo čitate. Rado ćemo ih razmotriti i uključiti u plan aktivnosti kotara za 2021. godinu ako budemo mogli – pišite nam, zovite, kad budete mogli, posjetite nas s tim idejama. 

Autor: Žarko Matijević Skip to content